Aszfaltozás, meleg, mart, öntött, hengerelt aszfalt készítés Budapest és országosan!

Aszfaltozás, betonozás: Az aszfaltot gépek segítségével vagy kézi bedolgozással terítjük el. Telephelyek, utak, járdák, parkolók és kocsibejárok aszfaltozása! Mélygarázsok, teremgarázsok betonozása, meleg hengerelt aszfalt és öntött aszfalt készítés kedvező árakon Budapest, Pest megye és országosan is!

Az aszfalt nem más, mint bitumen kötőanyagú, mesterséges illetve természetes adalékanyagokat tartalmazó építőanyag: Homok, kőzúzalék és mészkőliszt.

 

Hívjon minket most!

Hívjon minket most vagy kérjen ajánlatot emailben!

Cégünk milyen aszfaltozási munkálatokban lehet a segítségére?

Vállalkozásunk nagy szakmai tapasztalattal és hozzá értő és gyakorlott munkatársakkal végzi az ország egész területén az aszfaltozás teljes körű kivitelezését.

Társaságunk a megfelelő technikai felszereltségnek és magas fokon képzett szakembergárdának köszönhetően szinte bármilyen gépi vagy kézi aszfaltozási, betonozás és hengerelt aszfalt készítés munkálatok kivitelezésére képes! Magas minőségben, a megrendelőnk elvárásainak megfelelően.

Legyen szó parkoló, kocsi bejáró, járda, vagy telephelyek kézi vagy gépi aszfaltozásáról. Mélygarázsok és teremgarázsok betonozása több évtizedes szakmai tapasztalatunkra számíthat!

Útépítés, útalap készítés  0, 50-es murvából, 8-10 cm-es vastagságban.0.20-as murva tükör készítés, emulziózás és betömörítés hengerrel!

Öntött, mart és meleg hengerelt aszfalt készítés határidőre!

AC 11 meleg aszfalt lehúzás kézzel és finisherrel! Szegélyezés és útszegélyezés CKT betonba lerakva!

Vállalatoknak, közületeknek, magánszemélyeknek útépítés, aszfaltozás és betonozás munkákat vállalunk!

Családi házaknál gyakran szűk a terület a gépi aszfaltozáshoz. A legmodernebb eljárás ennek megoldására a kézi terítésű aszfaltozása forró hengereléssel. Nagy előnye, hogy időtálló és ellenálló aszfaltot kapunk.

Választhatunk meleg hengerelt, öntött vagy mart aszfaltozást is!  Mi a különbség köztük? 

A hengerelt aszfalt egyáltalán nem lágyul meg még a hőhatására sem és bitumen tartalma alacsonyabb. Egy teherautó súlyát is elbírja hosszútávon vagyis nagyobb terhelést is elbír a felülete! Sokkal kisebb a felületi sérülés bekövetkezésének esélye és az élettartama pedig jóval hosszab!

Pénztárca barát és gyors munkavégzést tesz lehetővé!

Aszfaltozás és betonozás Budapest, Pest megye, Fejér, Veszprém, Komárom-Esztergom, Tolna, Somogy, Zala, Vas, Győr-Moson-sopron, Nógrád, Heves, Borsod, Baranya, Szabolcs, Békés megye!

 

 

Térkövezés, térburkolási munkákat is vállalunk! Kőműves munkák egész évben! Zsigmondaszfalt, –  Gépi és kézi aszfaltozás, Útépítés

 

Miért válasszon minket ha meleg hengerelt, mart, öntött aszfaltozás szolgáltatást keres?

A mart aszfaltozás alkalmas útépítés vagy térburkolási célokra is! Kíváló tulajdonságai közé tartozik hogy azonnal felhasználható, strapabíró és a munka gyors kivitelezéséhez is hozzájárul. Fontos szempont az is hogy kedvező az ára is!

Mart aszfalt készítése alkalmas telephelyek, kocsibeállók, parkolók, mellék vagy bekötő utak és szilárd burkolat nélküli úthoz is! A mart aszfalt bitumenes kőzuzalékból készült szürke, száraz állagú anyag!

A mezőgazdaságban is is kívállóan alkalmas a sáros bekötő utak aszfaltozására!

Az aszfaltot kedvező árazása és egyedülálló jellemzői teszik cégek és magánszemélyek jól bevált és megbízható burkolóanyagává. Lehet szó akár hengerelt, mart vagy öntött aszfaltozásról.

Cégünk a szükséges szaktudással együtt, fejlett gépparkkal áll ügyfelei szolgálatára. A gondosan és szakszerűen kivitelezett aszfaltburkolat esztétikus, sokáig megőrzi állagát. Emellett hosszú élettartammal rendelkezik és minimális fenntartási költségeket követel meg.

Üzletpolitikánk és cégünk küldetése, hogy megóvja Önt attól, hogy a manapság egyre sűrűbben előforduló problémák elkerülhessék! Számunka a leglényegesebb, hogy egy munkát egyszer kelljen elvégezni, és egyszer kelljen érte fizetnie is! Sajnálatos módon nem egyszer láthattuk már, hogy az elvállalt munkát nem végezték el, vagy a minőség borzalmas, a határidők sok esetben hónapokat, éveket késnek. Cégünkkel biztosan nem fogja ez a veszély fenyegetni!

 

Mart, öntött vagy meleg hengerelt aszfaltozásra lenne szüksége? Megbízható céget keres aki pontos, preciz és határidőre dolgozik granciával?

 

Akkor ne keressen tovább mert megtalálta!

A Zsigmondaszfalt várja hívását!

Képek az elvégzett munkáinkról: Öntött, mart és meleg hengerelt aszfalt készítés, betonozás Budapesten és országosan is!

Miért jó a beton? Betonozás: Telephely, parkoló, út, kocsibejáró, mélygarázs és teremgarázs aszfaltozása!

 

A telephely betonozás szükségét az országban különböző körülmények okozhatják, például parkolóhely vagy kocsi bejáró szervezése. Építésének a legkényelmesebb anyaga a beton amely három fontos tulajdonsággal rendelkezik.

Nagy tartósságú és sokoldalú. Másodszor, ez az építés egyszerűsége és harmadszor az egyszerű szállítása a helyszínre! Teremgarázs, mélygarázs betonozás és aszfaltozás egyszerűen és nagy szakmai tapasztalattal!

Az aszfaltozás és betonozás segítségével a betonnál sokkal tartósabb felületet tudunk létre hozni. Ezért nem véletlenül alkalmazzák a közutakon is útépítés és kátyúzás folyamán. Hiszen a bitumen egy lényegesen erősebb kötőanyag, mint a cement. Sok-sok szempontot érdemes figyelembe venni az aszfalt típusának kiválasztása során. Hiszen a keverék-összetételtől függően különböző mechanikai tulajdonságokat figyelhetünk meg.

A különböző aszfaltok más és más jellemzőkkel rendelkeznek. Mint mondjuk a fékhatás, futófelület koptatás, úttest zaj, vagy felülettartósság szempontjai. Az optimális végeredmény érdekében ezért a kívánt funkció függvényében lehet a legjobb aszfalt típust megválasztani.

Tökéletes minőségű betonozás, mart, meleg hengerelt és öntött aszfalt készítés Budapesten és országosan!

 

Munkavégzés országosan, meleg hengerelt, mart és öntött aszfaltozás pontos határidővel Budapesten is!

Az aszfalt nem más, mint egy bitumen kötőanyagú, mesterséges valamint természetesen adalékanyagokat és homokot, kőzúzalékot és mészkőlisztet magában foglaló építőanyag. 

Alkalmazzák közutak, járdák és sportpályák kivitelezése során is. De esetleg alkalmazható még udvarok, kapubejárók építése során is.

Csapatunk szakemberei minden munka során pontossággal, odafigyeléssel, precizitással dolgoznak. A betonozás kivitelezését rövid határidővel végezzük el és a kivitelezett munkára garanciát is biztosítunk. Aszfaltozást vállalunk Budapesten vagy bárhol Magyarország komplett területén cégek, magánszemélyek, önkormányzatok részére is. Rendszeresen bővített és karbantartott gépparkunkkal biztosítani tudunk mindent ügyfeleink számára.

Többek között azt, hogy az adott megbízás teljesítése során az arra legalkalmasabb gépekkel, a leghamarabb a rendelkezésére álljunk. Cégünkkel garantáltan nem fog pórul járni! Egyedi árajánlatok, rugalmas, pontos ügyintézés és kivitelezés mellett végezzük munkáinkat!

Melyik típusú aszfalt készítés szükséges? Meleg hengerelt, mart vagy öntött aszfaltozás mi a külöbség köztük?

Rengetegen nincsenek tisztában azzal, hogy melyik aszfaltozási típus mellett döntsenek. Azonban mi segítünk most Önnek a döntésben! Manapság a legelterjedtebb a hengerelt aszfalt amely a legtöbb esetben kézi vagy gépi terítéssel fektetődik le. 

A hengerelt aszfaltozás azért is egy remek döntés hiszen az öntött aszfalttal ellentétben nem lágyul meg a hőhatására. Ezáltal pedig rengeteg sérülés kerülhető el az aszfalton. Habár a hengerelt aszfalt alacsonyabb bitumen tartalommal rendelkezik mint az öntött aszfalt, viszont annál inkább teherautó biztosabb aszfaltozási kivitelezés.

A hengerelt aszfalt a tapasztalatok alapján optimálisabb választás, ha nagyobb terhelésre valamint hosszabb élettartalomra szeretnénk alkalmazni. Továbbá nem szem elől téveszthető szempont a választása során, hogy gazdaságosan és gyorsan lehetséges kivitelezni.

Az öntött aszfaltozás napjainkban már csupán járdák valamint teremgarázsok aszfaltozására alkalmazott, ugyanis kevésbé jelent tartós kivitelezést. A legtöbb esetben ez a fajta aszfalt szokott egyszerűbben megsérülni. Mondjuk egy autó kerekétől, autóemelőtől. A hengerelt aszfalton nem fognak ilyen hibák kialakulni!

Az öntött aszfalt sűrűsége nagymértékben különbözik a mindenki által remekül ismert hengerelt aszfalttól. Az öntött aszfaltnak lényegesen magasabb a bitumentartalma, mint a hengerelt aszfaltnak. 

Aszfaltozások, mart, hengerelt és öntött aszfalt készítések, betonozások Budapest, Székesfehérvár, Tatabánya, Dunaújváros, Veszprém, Győr, Sopron, Pécs, Kaposvár, Zalaegerszeg, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Szeged, Békéscsaba!

Telephelyek, utak, járdák, parkolók, kocsi bejárok, mélygarázsok és teremgarázsok betonozása​, Budapest, Székesfehérvár, Tatabánya, Dunaújváros, Veszprém, Győr, Sopron, Pécs, Kaposvár, Zalaegerszeg, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Szeged, Békéscsaba!