Szolgáltatásaink

 

Kézi és gépi aszfaltozás, hengerelt aszfalt készítés, útépítés.

Homlokzati hőszigetelés, tetőszigetelés, gipszkartonozás.

Épület bontás, tető bontás, komplett bontási munkálatok.

Aszfaltozás kedvező árakon egész évben!

 

Hívjon minket most !

Szolgáltatásaink

Hengerelt aszfalt készítés

Aszfaltozás

Vállalkozásunk nagy szakmai tapasztalattal és hozzá értő, gyakorlott munkatársakkal végzi az ország egész területén az aszfaltozás teljes körű kivitelezését.

Társaságunk a megfelelő technikai felszereltségnek és magas fokon képzett szakembergárdának köszönhetően szinte bármilyen aszfaltozás, betonozás, hengerelt aszfalt készítés munkálatok kivitelezésére képes…

Térkövezés

Térkövezés

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal és hozzá értő, gyakorlott munkatársainkkal végez térkövezés, térburkolás, Viacolor lerakás, szegélykő lerakás szolgáltatásokat Budapest és az ország egész területén.

Cégünk a megfelelő technikai felszereltségnek és magas fokon képzett szakembergárdának köszönhetően szinte bármilyen térkövezési, térburkolás...

Kerítés építés Zalaegerszeg, Dunaújváros, Tatabány

Kőműves munka

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal és hozzá értő, gyakorlott munkatársainkkal végzi az ország egész területén.

Társaságunk a megfelelő technikai felszereltségnek és magas fokon képzett szakembergárdának köszönhetően szinte bármilyen kőműves munka kivitelezésére képes a megrendelőnk elvárásainak megfelelően.

Aszfaltozás

Hengerelt és ömlesztett aszfalt készítés

A hengerelt aszfalt egyáltalán nem lágyul meg még a hőhatására sem, bitumen tartalma alacsonyabb, egy teherautó súlyát is elbírja hosszútávon vagyis nagyobb terhelést is elbír a felülete!

Sokkal kisebb a felületi sérülés bekövetkezésének esélye az élettartama pedig jóval hosszab! Pénztárca barát és gyors munkavégzést tesz lehetővé!

Telephely betonozás

Telephely, mélygarázs, parkolók betonozása

Legyen szó parkoló, kocsi bejáró, járda, vagy telephelyek kézi vagy gépi aszfaltozásáról. Mélygarázsok, teremgarázsok betonozásáról több évtizedes szakmai tapasztalatunkra számíthat!

Útépítés, útalap készítés0, 50-es murvából, 8-10 cm-es vastagságban.0.20-as murva tükör készítés, emulziózás és betömörítés hengerrel!

Tetőszigetelés, szigetelés

Szigetelés, tetőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés, tetőszigetelés, gipszkartonozás.

Épület bontás, tetőbontás, komplett bontási munkálatok.

Kézi és gépi aszfaltozás, aszfaltozás és térkövezés, térburkolás országosan kedvező árakon! Zsigmond aszfalt, tekintsd meg referencia munkáinkat!