Miért ajánlott a térkövezés?

Az elmúlt pár évtizedben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a térkővel kivitelezett térkövezés. Ez nem is okoz olyan nagy meglepetést, ugyanis ha figyelembe vesszük a rengeteg előnyét, megállapíthatjuk, hogy a térköves burkolat esztétikus, időtálló, ellenállást biztosít a kopás és az időjárás ellen, csúszásmentes, egyszerűen bontható és újrahasznosíthatósága végett még környezetkímélő is.

A megfelelően kiválasztott és szakszerűen kivitelezett térkő esztétikus megjelenést garantál az udvar számára. A térkő egy sérülés vagy a burkolat alatt húzódó közmű karbantartása során könnyen felszedhető és vissza is helyezhető, azonban egy átépítés után is azonnal beépíthető. Választékos színnel és formával rendelkező térkövekkel egyedi megjelenést valósíthatunk meg kertünk számára, valamint funkcionálisan is tagolhatjuk a burkolt területet.

Csapatunk kizárólag minőségi termékekkel dolgozik. Ebből adódóan megbízható és fix garanciális feltételekkel párhuzamosan, valamint speciális, csak cégünk számára elérhető díszítőkövekkel tevékenykedhetünk, amely termékek más kivitelező termékpalettáján nem elérhetők.

A térburkolás folyamatával nem csak otthonunkat, kertünket varázsolhatjuk újjá, hanem egy stílust is biztosítunk otthonunknak általa. Ebből adódóan fontos, hogy profi kőműves munka szakemberekre bízzuk ezt a kivitelezést, hiszen nem egy könnyű feladatról van szó. A térkövezés évekre kiviteleződik, emiatt is lényeges, hogy olyan alapanyagok mellett döntsünk, amelyek átalakítják a kertünket, házunkat stílusban, alakban és színben is. A széles választék tekintetében szükséges a szakszerű segítség, amelyet mi biztosítunk megrendelőink részére.

Hogyan lehet a legtartósabb egy térkövezés?

A tartósság abban rejlik, hogy a tervezéstől a kivitelezésig az összes folyamat szakszerűen, a szükséges előírások betartásával, profi szakemberek által megy végbe. Habár a térkövezés első ránézésre egy egyszerű feladatnak tűnhet, azonban még a legapróbb kivitelezés során is nagyon fontos a burkolandó felület alatti talajszerkezet azonosítása, tömörségének műszerekkel történő ellenőrzése. A térkövezés rétegrendjét ennek segítségével szükséges egy szakembernek megterveznie.

Milyen árakkal érdemes számolni?

Persze az összes terület és megrendelés egyedi, ebből adódóan konkrét kivitelezési árajánlatot csupán a megrendelőkkel való egyeztetés és a területi adottságok felmérését követően tudunk biztosítani.

Egy átlagos mérettel rendelkező udvaron lefektetett burkolat alá ágyazat kerül és a térkövet a lerakás után égetett kvarc fugahomokkal söpörjük és vibráljuk át. Lényeges tisztában lenni azzal, hogy a személyre szabott árajánlatban található kivitelezési díj nem tartalmazza még emellett a korábbi burkolat feltörését, elszállítását, valamint a kitermelt föld elszállítását. Természetesen ezekben is a segítségére tudunk lenni, plusz költség esetében.

Minden ajánlatunk tartalmazza az alapréteg kialakításához elengedhetetlen anyagokat, a burkolatot, a fugát, a szegélyt, a komplett munkadíjat.

Abban az esetben ha szeretne saját udvarára vonatkozóan egy tájékoztató árajánlatot igénybe venni, ezt elérhetőségeinken keresztül megteheti.

Miért minket válasszon térkövezés szempontjából?

Különböző cégekkel ellentétben, csapatunk hatalmas hangsúlyt fektet a minőség megtartásával párhuzamosan a minél költséghatékonyabb térkövezés árak biztosítására is! Ez nem azt jelenti, hogy spórolunk az anyaggal vagy nem megfelelő munkát hagyunk magunk után. Ez csupán abban merül ki, hogy felmérjük a megrendelő környékén található tüzepek, betonüzemek árazásait, ugyanis hiába adódnak bejáratott partnerek, ha a fuvardíj sokkal drágább, mintha a megrendelő közelségében szereznénk be a kellő anyagokat az aszfaltozás előtt. Ezt követően tudunk végleges árat biztosítani, azonban ha a megrendelő szeretné az alapanyagok beszerzését orvosolni, ebben is partnerek leszünk, ekkor pedig csupán a munkadíj kerül felszámolásra.