Aljzat betonozás

A kőműves munkák egyik legsűrűbben kivitelezett munkái közzé sorolható az aljzat betonozás. Az aljzatbeton kivitelezésének az ára, elsősorban a megrendelt munkák jellegétől és a beton réteg vastagságától függ majd. A legkedvezőbb kivitelezés a szokványos cement és homokos kavics összeállításából kivitelezett aljzat, enyhén költségesebb vasháló megerősítés által. Az aljzatbeton árazását a megerősítő háló jellege is meghatározza. Abban az esetben ha egy közönséges műanyag hálóról van szó, akkor olcsóbb árakkal számolhatunk, azonban ha egy hegesztet vashálóval akkor drágább árakkal. A minőségi aljzatbeton anyagköltsége a sokszorosa a hagyományoshoz viszonyítva, ebből adódóan a legtöbb esetben padlófűtéseknél alkalmazzuk felbetonozásra.

Az aljzatbeton felülete nem elég esztétikus, ebből adódóan csupán nyers alapként alkalmazható, amelyre hideg vagy meleg burkolatokat szükséges helyezni. Az aljzatbeton kivitelezését követően a burkolás megkezdését megelőzően a betonfelületen felhalmozódott port eltávolítjuk, ezt követően a betonfelületre egy padlopon réteget hordunk fel, hogy a burkolat esztétikus legyen.

Cégünk jól ismeri és be is tartja az aljzatbeton kivitelezés összes szabályát, ebből adódóan a betonozás folyamata nagymértékben leegyszerűsödik, amelynek köszönhetően az aljzatbeton kivitelezés olcsó és rengeteg éven át tartós lesz.

Válaszfal, támfal építés

Az egyszerű válaszfal nem te­her hordozók, hanem belső falak, amelyek elsődleges funkciója a terek elválasztása. Válaszfal építés egy tetőtér beépítésekor is szükséges lehet. Az első és leglényegesebb lépés az optimális válaszfal elemek kiválasztása, amelyek stabil ásványszerkezettel bírnak, ezáltal hosszútávon biztosítanak megoldást a belső terek határolása során. Az elemekből kivitelezett nagy stabilitással, időtálló szerkezet rögzíthetőség szempontjából is remek döntés, ugyanis akár nehezebb tárgyakat is elbír majd.

Bízza a válaszfal és támfal építés és kivitelezés folyamatát megbízható és tapasztalt csapatunkra! Egy támfalra nem csupán a lejtős terepek esetében, hanem az egyedi kialakítással rendelkező kertek esetében is szükség lehet. Kivitelezésünkkel különféle, egyedi elemeket hozunk létre, és megelőzzük a stresszes földcsuszamlásokat, amelyek tönkretehetik kertjét. Emelje ki az Ön részére legszebb részleteket, és óvja meg az alacsonyabban fekvő területek rendezettségét is! Egy minőségi támfal nem csak praktikus, de még kertünk díszévé is válhat.

Kerítés építés

Az építkezések folyamán minden esetben hatalmas fába vágja a fejszét az illető, és nem lehet elkerülni a megfelelő kerítés építés és kialakítás folyamatát. A kerítés kivitelezésének a folyamata nem csak a határoló részét garantálja egy kertnek, hanem alapesetben is lényeges biztonságtechnikai és esztétikai szereppel is rendelkezik. Ha a kerítés kivitelezés folyamatához szükséges kerítés kivitelezési megoldások után kutat, mondjuk egy helyen akarja kivitelezni a kerítés elemek, kapuk és ezeknek a mozgatóelektronikájának kivitelezését, akkor a megfelelő helyen jár. Ha ezzel párhuzamosan szakértő tanácsadásra és a kerítés építésének a komplett kivitelezésére is szüksége van akkor keressen minket!

Komplett épület bontás

A komplett épület bontás az építőiparon belüli egyik legveszélyesebb és legjelentősebb kihívást magában foglaló ágazat. A biztonság végett a régi, felesleges, lakatlan és nem biztonságos épületek bontását csak magas szaktudással rendelkező, megbízható cég kivitelezheti. Csapatunk több évtizedes tudással és felszereléssel kivitelezi lakóépületek, közületek és akár ipari intézmények bontását is. Korszerű gépparkunk segítségével gyorsan tevékenykedünk, továbbá biztosítjuk, hogy időre kivitelezzük a munkát, és a szemetet is elszállítjuk a helyszínről.

Évek óta tevékenykedünk az épület bontás területén, térkövezés és kőműves munka mellett. Az elmúlt évek folyamán pedig a kiépült ügyfél hálózatunknak köszönhetően olyan megbízható, profi és hozzáértő szakemberekkel rendelkezünk, akik segítségével már számtalan sikeres projektet tudhatunk a hátunk mögött. A komplett munkafolyamatot építésvezető fogja felügyelni, hiszen az elhasználódott épületelemek azonnal baleseteket tudnak okozni, ha nem hozzáértő kezek végzik el a bontást. A bontást kivitelező kollégáink minden esetben tájékoztatják ügyfeleinket a folyamatról.

Tetőbontás

Egy ház teteje minden esetben a szerkezet egyik legérzékenyebb területe. Rengeteg oka lehet a tetőbontás szükségességének! Mondjuk egy új tetőszerkezet váltja fel a régebbit, netán a tetőszerkezetek elvesztik a stabilitásukat, hiszen szerkezetileg megsérülnek. Ezek az okok a tető bontásának a szükségességét eredményezik. Mint azzal tisztában vagyunk, minden tetőszerkezet rendelkezik egy bizonyos élettartammal, amely nagyjából 40 vagy 50 év is lehet. Ha viszont egy szakértő megállapítja, hogy a tetőt le szükséges bontani, akkor a kézi bontás lesz szükséges. Azonban az alapvető kérdés az az, hogy hogyan megy végbe a tetőbontás?

Megrázó élmény lehet egy tető lebontását tapasztalni. A tetőbontás viszont szakmai szakértelem és tapasztalat hiányában nem kivitelezhető. A legtöbb esetben elmondható, hogy a tetőbontás vagy a komplett épület bontás lényeges a társadalom fejlődése és újjáélesztése végett, valamint rendszeresen fejlődnek, hogy kedvezőbb, biztonságosabbak és környezetbarát lehessen.